Verzenden en levertijd

Verzenden

Wij leveren snel en uit voorraad. Bestel je jouw toy vóór 21:00, dan wordt het diezelfde dag verzonden en heb je het de volgende dag in huis. Uiteraard zijn we bij de bezorging afhankelijk van onze logistieke partners.

Discreet

Jouw privacy vinden wij enorm belangrijk. Je besteld immers iets wat een ander niet hoeft te weten. Daarom staat er geen bedrijfsnaam of logo op de discrete verpakking. 

Ook zorgen we dat de bezorger jouw pakketje niet bij de buren afgeeft. Als je niet thuis bent, kun je de volgende dag jouw pakketje bij het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt ophalen. Neem dan wel je legitimatie mee!

Verzendkosten

Verzendkosten zijn voor webshops grote kostenposten. Is je bestelling € 50,00 of hoger, dan betaal je bij ons geen verzendkosten. Daaronder moeten we helaas
€ 6,50 voor het verpakken en opsturen van je pakketje in rekening brengen. 

Levertijd

Wij kunnen jouw speeltje bezorgen in Nederland, België en Duitsland. In Nederland is de levering doorgaans de volgende (werk)dag. Voor Duitsland en België moet je rekening houden dat je pakketje ongeveer 1 tot 3 dagen onderweg is.

Even overzichtelijk: bestel je in Nederland, dan kun je dit verwachten:

Besteld voor 21:00 op

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Geleverd op

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag of Maandag

Maandag

Maandag

Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag en melden we jouw pakketje aan bij onze vervoerder. Zodra PostNL de bestelling in behandeling neemt, ontvang je per email een Track&Trace code en weet je (bijna) precies wanneer jouw pakketje wordt geleverd.

Retourzending

Bevalt jouw artikel toch niet en heb je spijt van je bestelling, dan doen wij niet moeilijk. Is de verpakking ongeopend en zit het zegel er nog op? Dan kun je binnen 30 dagen, zonder opgaaf van reden, terugsturen. De retourkosten zijn in dat geval wel voor jou. Is de verpakking wel geopend, dan kunnen we je spijtretour helaas niet in behandeling nemen, we hebben het immers over intieme producten. Is je product defect, dan lossen we het uiteraard onder garantie voor je op. Per product kunnen garantie regelingen afwijken, we verwijzen daarvoor dus naar de garantievoorwaarden die bij het product worden geleverd.

Heb je nog vragen?

Ondanks dat we zoveel mogelijk informatie online beschikbaar stellen, kan het natuurlijk zijn dat je tóch nog een vraag hebt. Je kunt ons bij voorkeur benaderen via email ([email protected]) of als het dringend is telefonisch op 085-0043531