Over ons

Over ons

Zoals waarschijnlijk veel andere bedrijven, zijn Anita en André “aan de keukentafel” begonnen. We zijn gestart met een webshop met een diversiteit aan producten en hebben we besloten om ons onder de naam Anna Erotica te richten op erotische artikelen.

Inmiddels hebben we een ruim assortiment van meer dan 4000 artikelen die we leveren in Nederland, Duitsland en België. 

Uit eigen ervaring weten we dat er nog steeds een taboe rust op sex en pret in bed. Ook voor stellen die al een tijdje in een relatie zitten, is het best zoeken hoe je jouw relatie spannend houdt en is het een drempel om een winkel met dit soort artikelen binnen te lopen. Voor die doelgroep willen wij een lans breken en, naast de verkoop van producten, een informatief platform zijn waar je antwoord vindt op je vragen. We roepen je daarom ook op om vooral met vragen te komen waar je mee worstelt.

Tot slot vinden we veiligheid belangrijk. Dan bedoelen we niet zo zeer SOA’s (en dat is ook belangrijk) maar onze producten moeten veilig te gebruiken zijn. We letten extra op of onze producten van huidvriendelijke materialen zijn gemaakt en geen ingrediënten bevatten die schadelijk, gevaarlijk of niet duurzaam zijn. 

Postadres

Pauline de Haan erf 16
1705 LB  Heerhugowaard

Wij hebben geen fysieke winkel en afhalen / bezoeken van ons magazijn is niet mogelijk

Bedrijfsgegevens

Anna-Erotica is onderdeel van Hair at Home

KVK 37095729
BTW nummer: op aanvraag beschikbaar
IBAN: NL80KNAB0255880294

 

Heb je een vraag of zoek je om een andere reden contact? Wij helpen jou bij voorkeur via Whatsapp!