Disclaimer

Algemeen

Anna Erotica is onderdeel van STOER.nu, ingeschreven bij de KvK 37095729. 
Met het bezoeken van deze site stem je in met de voorwaarden en beperkingen.

Gebruik van de site

De inhoud van de site is met grote zorg samengesteld. We zijn echter ook afhankelijk van aangeleverde informatie van derden en leveranciers. Anna Erotica is niet verantwoordelijk voor onjuistheden van aangeleverde informatie. 
Het gebruik van tekst, artikelen en foto’s is niet toegestaan zonder voorafgaand contact met- en schriftelijke toestemming van de directie van Anna Erotica. 

Inbound en outbound links

Anna Erotica is niet verantwoordelijk voor informatie die wordt verstrekt met uitgaande links. Als wij een externe link plaatsen is die informatief bedoeld en geplaatst in overleg of met toestemming. 
Wil jij een link naar onze site plaatsen, dan is dat toegestaan mits voorzien van bronvermelding. We vinden het daarnaast uiteraard wel fijn om dit vooraf te horen.

Intellectueel eigendom

De foto’s, teksten en artikelen vallen onder het intellectuele eigendom van Anna Erotica en/of leveranciers van Anna Erotica. 
Anna Erotica behoudt zich alle (intellectuele) eigendomsrechten en alle andere rechten met betrekking tot de via deze websites aangeboden informatie (waaronder begrepen maar niet beperkt tot teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s, waren- en dienstmerken – inclusief combinatie(s) daarvan) voor. Deze eigendomsrechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze websites. De aangeboden informatie mag uitsluitend met voorafgaande schriftelijke toestemming van Anna Erotica worden gekopieerd, gedownload, verspreid of anderszins verveelvoudigd of openbaar worden gemaakt.

Ten slotte

De inhoud van algemene voorwaarden, disclaimer en overige bepalingen kunnen, zonder voorafgaande aankondiging, door ons worden aangepast. Wij adviseren daarom deze regelmatig te raadplegen.